Deelnemen als
instantie

Een moment van rust of een moment van herinnering. Een moment om met elkaar het gesprek aan te gaan, over vroeger of over dat wat u samen bekijkt. Het delen van herinneringen en gevoelens aan de hand van foto’s is een krachtig middel om eenzaamheid tegen te gaan. Wij dragen daar met dit platform graag aan bij. U ook?

Waarom deelnemen?

Wanneer uw cliënten of gasten door lichamelijke beperkingen niet dagelijks meer in de gelegenheid zijn om zelf naar buiten te gaan, dan wordt hun wereld al snel steeds een beetje kleiner. Het gemis van de Twentse cultuur en natuur kan de eenzaamheid vergroten. Door buiten naar binnen te halen, kunnen de mensen het gevoel van buiten weer beleven. Door samen te kijken en samen te praten over dat wat er te zien is, geeft u als instelling kleur aan de dagelijkse wereld van uw bezoekers of cliënten.

Hoe doet u mee?

Door een email vanaf het werkadres te sturen. Wij willen graag inzicht hebben over de reikwijdte en de bereikbaarheid in  de regio.

Vervolgens ontvangt u een inlog, waarmee u de mappen van uw keuze kunt downloaden naar uw tablet of tv-scherm. U kunt dan wanneer u maar wilt de foto’s als slideshow bekijken. Met elkaar in de gezamenlijke ruimte, in speciale presentatieruimten of gewoon voor bewoners in hun eigen woonkamer.