Deelnemen als
fotograaf

U maakt als fotograaf de mooiste kiekjes van ons mooie Twentse landschap! En ook steden en dorpen zet u vaak op ‘het portret’. Op Kiek Twente kunt u nu mensen laten genieten van uw mooie fotografie. Mensen die zelf niet meer goed naar buiten kunnen. Helpt u mee om de mensen binnen van buiten te laten genieten en mee te laten beleven wat u door het diafragma ziet?

Wat zoeken we?

Om de Twentse cultuur en natuur binnen in de (gemeenschappelijke) huiskamers te brengen, hebben we fotografen zoals u nodig. We zijn voor ons platform vooral op zoek naar foto’s van ons mooie Twentse landschap, monumenten, typisch Twentse ambachten, gebouwen en natuurlijk onze flora en fauna. Ook steden en dorpen verdienen onze aandacht. Foto’s met een verhaal. Foto’s waar we langer naar willen blijven kijken.

Waarom deelnemen

Deelname levert aan twee kanten wat op. Enerzijds helpt ons platform om bij een groter publiek uw foto’s onder de aandacht te brengen. Anderzijds helpt u actief mee aan het welzijn van mensen die niet of nauwelijks meer buiten kunnen komen: binnen met buiten verbinden. Het is dus eigenlijk een mooie manier om wat bij te dragen aan de maatschappij, terwijl u uw grootste passie uitoefent: fotografie! Samen helpen we mensen gelukkiger te maken!

Deelnemende fotografen